Voor een geslaagde kunstexpositie heb je kunstenaars nodig, heb je publiek nodig en heb je om de gasten ook wat betreft een hapje in de watten te leggen de beste horeca apparatuur nodig. En nee, die hoef je niet aan te schaffen, die huur je gewoon voor de duur van de expositie.

Honger na het zien van kunst

Het zijn vaak lange dagen die zowel de exposanten als de organisatie maken tijdens en voor de expositie. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zijn behalve de kunstenaars ook de vrijwilligers van de organisatie in de weer en die willen (en verdienen) tussen de middag of aan het einde van de avond wel iets lekkers. En wat te denken van de bezoekers, die na het zien van de prachtige kunstwerken vaak best wat lusten. Vergeet ook niet dat je door de verkoop van heerlijke hapjes de verenigingskas aardig kunt spekken.

Beste vitrines en apparatuur

Goed eten bereid je alleen met de beste horeca-apparatuur. En dus huur je alleen de beste vitrines en apparatuur voor buffetten zoals warmhoud apparatuur, koelapparatuur, neutrale units en toebehoren. Ook transport en banketwagens huur je mee, zoals je ook zeker baat zult hebben bij de serveer en afruimwagens. Bij de apparatuur kun je overigens ook prima kant en klare salade buffetten bestellen en andere etenswaar laten leveren.

Extra geld in het laatje

Het is de kortste klap om mooi wat extra geld in het laatje te krijgen en een warme of koude hap van de beste kwaliteit te leveren. Ook voorzieningen die de bezoekers, exposanten en organisatie moeten voorzien van steeds verse koffie en frisdrank is prima in te huren. Door te kiezen voor een leverancier straal je – net als de exposanten- professionaliteit uit. En dat is precies wat je als organisatiecomité wilt.