BLOG

Drie manieren waarop de game Mindflex het denkvermogen verbetert

De game Mindflex is niet alleen maar een leuk speeltje (hoewel het ook echt leuk is!). Het is ook de meest betaalbare manier om de denkkracht van je geest te vergroten.

De meeste mensen, kinderen en volwassenen kennen de ware kracht van hun geest niet. Ze kijken naar SciFi- en fantasiefilms en zouden graag willen dat ze lepels of objecten kunnen buigen, maar ze denken niet dat het ook echt mogelijk is.

Mindflex bewijst, op een leuke, praktische… of liever gezegd psychologische… manier dat iedereen geweldige dingen kan doen met hun gedachten.

Hier zijn drie manieren waarop deze game de geestkracht kan vergroten:

  1. Mindflex is een game dat de hersengolven van de spelers gebruikt om dingen te vergroten of te verkleinen en een luchtstroom te richten, die op zijn beurt een bal door een baan beweegt die de speler opstelt. Om de bal te laten gaan waar jij dat wilt, moet je het vermogen ontwikkelen om je op één ding te concentreren en al het andere te vergeten. Focus is een krachtige vorm van mentale kracht.
  2. Om met de verschillende aspecten van Mindflex te kunnen spelen, moet je al je aandacht naar het heden brengen. De game vergroot je vermogen om in het NU te zijn, wat creatief denken stimuleert. Het helpt ook bij het nemen van beslissingen.
  3. Het beoefenen van de soort concentratie, die nodig is voor Mindflex, verhoogt de activiteit van de frontale kwab, waarvan is aangetoond dat het impulsief gedrag vermindert. Dus Mindflex helpt de gebruiker om meer controle te hebben over het denken en de actie. Kinderen met ADHD hebben enorm veel baat bij het ontwikkelen van dit soort mentale kracht. Dit geldt trouwens ook voor autistische kinderen. Volwassenen kunnen er baat bij hebben – impulsbeheersing helpt bij verslavend gedrag.

Mensen betalen honderden dollars voor biofeedback en besteden ook honderden uren aan meditatie om dezelfde voordelen te krijgen als van de game Mindflex. En voor ongeveer de kosten van een middelmatig etentje voor twee, is het de beste zelfverbetering EN een echt koopje.

De game Mindflex is geschikt voor kinderen van acht jaar en ouder. Kinderen zijn dol op de game omdat het vermogen om iets met hun hoofd te bewegen, voor hen als magisch aanvoelt (ze weten niet eens dat ze hun hersenkracht ook opbouwen terwijl ze het doen).

Als volwassene die veel geld heeft uitgegeven aan zelfontwikkeling, ben ik heel blij dat ik een leuke manier heb gevonden om de kracht van mijn geest te verbeteren. Ik geef deze game aan veel van mijn vrienden en familie dit jaar cadeau voor de feestdagen. Shht. Niet verder vertellen, hè.

Een 3D printer aanschaffen om te besparen

Aan de slag gaan met een 3D printer wordt steeds aantrekkelijker. Vooral wanneer je het allemaal zakelijk bekijkt. Het is natuurlijk zo dat je, door met de printer te werken veel beter goedkoop en gericht aan de slag kan gaan. Er zal veel minder verspilling van materialen zijn doordat je veel beter en preciezer kan werken. Bovendien kan je het proces veel beter in eigen hand houden. Dat is natuurlijk ook een belangrijke zaak. Op die manier kan je namelijk de kosten voor de werkzaamheden flink terugdringen. Uiteindelijk is dat wel zakelijk gezien heel aantrekkelijk te noemen.

De printer als productiemiddel
In de eerste plaats is de 3D printer natuurlijk zakelijk gezien een goede investering. Je kan het gebruiken als productiemiddel. Daardoor is het flink goedkoper om te produceren. Waanneer je de zaken door de printer laat doen, zal je veel minder ruimte, grondstof en mankracht nodig hebben. Dit is bovendien in de toekomst alleen maar nog meer aan de orde. Dat komt doordat de ontwikkeling van de printers razendsnel gaat. Iedere generatie is weer flink slimmer en aantrekkelijker dan de voorgangers. Denk aan precisie en aan snelheid als belangrijkste kenmerken van die ontwikkelingen. Dit maakt het aantrekkelijk.

Sneller duidelijkheid verzorgen met de printer
Met een 3D printer kan je natuurlijk nog veel meer dan alleen maar produceren. Het is ook een manier om te ontwerpen. Door dit ontwerpproces meer in eigen hand te houden, is dus ook veel meer duidelijkheid te verkrijgen. Je weet precies wat er wel of niet goed is wanneer je een prototype laat printen. Dit kan bijvoorbeeld ook een schaalmodel zijn. Aan de hand van die zaken kan je dus de ontwikkeling in belangrijke mate versnellen. Dit zal je op de lange termijn dus ook een goede kostenbesparing gaan opleveren. Ook dit is weel heel interessant.

Veel gemakkelijker te onderhouden
Een onderschat voordeel van het gebruik van een 3D printer is het onderhoud. Dit is namelijk veel gemakkelijker te verzorgen dan voor grote machines. Op die manier is er dus ook op het gebied van de kosten flink wat te besparen. Er zijn zelfs modellen die de eigen onderdelen kunnen produceren. Daarmee wordt het dus alleen maar nog goedkoper, terwijl de kwaliteit net zo goed blijft als deze al was. Dat maakt de printers in veel opzichten dus ook een goede investering die zichzelf gemakkelijk kan terugverdienen. Een goede reden om hier dus voor te gaan.

Bezoek onze website voor meer informatie over sla printer

Alles wat je nodig hebt om een kunstexpo te organiseren

Voor een geslaagde kunstexpositie heb je kunstenaars nodig, heb je publiek nodig en heb je om de gasten ook wat betreft een hapje in de watten te leggen de beste horeca apparatuur nodig. En nee, die hoef je niet aan te schaffen, die huur je gewoon voor de duur van de expositie.

Honger na het zien van kunst

Het zijn vaak lange dagen die zowel de exposanten als de organisatie maken tijdens en voor de expositie. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zijn behalve de kunstenaars ook de vrijwilligers van de organisatie in de weer en die willen (en verdienen) tussen de middag of aan het einde van de avond wel iets lekkers. En wat te denken van de bezoekers, die na het zien van de prachtige kunstwerken vaak best wat lusten. Vergeet ook niet dat je door de verkoop van heerlijke hapjes de verenigingskas aardig kunt spekken.

Beste vitrines en apparatuur

Goed eten bereid je alleen met de beste horeca-apparatuur. En dus huur je alleen de beste vitrines en apparatuur voor buffetten zoals warmhoud apparatuur, koelapparatuur, neutrale units en toebehoren. Ook transport en banketwagens huur je mee, zoals je ook zeker baat zult hebben bij de serveer en afruimwagens. Bij de apparatuur kun je overigens ook prima kant en klare salade buffetten bestellen en andere etenswaar laten leveren.

Extra geld in het laatje

Het is de kortste klap om mooi wat extra geld in het laatje te krijgen en een warme of koude hap van de beste kwaliteit te leveren. Ook voorzieningen die de bezoekers, exposanten en organisatie moeten voorzien van steeds verse koffie en frisdrank is prima in te huren. Door te kiezen voor een leverancier straal je – net als de exposanten- professionaliteit uit. En dat is precies wat je als organisatiecomité wilt.

De beste manier om kunst te verhuizen

De beste manier om kunst te verhuizen? Dat is het inschakelen van een verhuisbedrijf. Dan weet je zeker dat niet alleen de kunst, maar ook de rest van je spullen op veilige en professionele wijze van A naar B gaan. Zeker met kunst wil je geen risico nemen en dus doe je alleen zaken met de echte professional die bovendien verzekerd is voor de spullen op het moment van verhuizing.

Online vragenformulier

Het inhuren van het verhuisbedrijf dat jouw kunst gaat verhuizen begint met het invullen van het online aanvraagformulier. Het invullen is slechts een kwestie van minuten, maar voor het verhuisbedrijf lang genoeg om een aardig beeld te krijgen van de te verhuizen spullen. Je kunt uiteraard ook gewoon bellen. Vervolgens heb je binnen zes uur een offerte en kun je beslissen of je ja of nee zegt. Je kunt kiezen de verhuizers alleen alles in te laten laden, over te brengen en uit te laten laden. Als je wilt kunnen ook meubels gedemonteerd worden. Dit zou ook al een dag voor de daadwerkelijke verhuizing kunnen.

Meer dan alleen het inladen en uitpakken van dozen

Omdat het verhuisbedrijf wil dat je snel weer helemaal op je plek bent kan er hulp geboden worden door behalve de meubels in je nieuwe huis op de juiste plaats te zetten middels het monteren van meubels en het installeren van apparatuur. Verhuizen is dus (of beter: kan) veel meer zijn dan het inpakken en uitladen van dozen. Bovendien is het inhuren van een verhuisbedrijf het beste wat je kunt doen, want hoewel je uiteraard prima assistentie kunt verenigen lopen verhuizingen die zelfstandig uitgevoerd worden nogal eens uit op ernstige rugklachten. En dat moet je zeker niet willen. Het verhuisbedrijf ontzorgt je en helpt je op weg in je gezellige nieuwe huis.

Stijlvolle woonkamer inrichting met kunst

Stijlvolle woonkamer inrichting met kunst

De inrichting van een huis is een heel belangrijk aspect van elk huishouden. Je wilt dat iedereen zich welkom voelt in jouw huis. Zo moet je huis een vriendelijke uitstraling hebben en gebruik maken van kleuren die niet te druk zijn en niet te deprimerend. Een stijlvolle woonkamer is een fijne woonkamer. In dit artikel wordt verteld wat je het beste kan doen en waar je aan moet denken voor die perfecte woonkamer.

Belichting: wat is hier nou belangrijk aan?

Goede belichting zorgt voor extra sfeer en gevoel in een woonkamer. Als je belichting tip top in orde is kan je altijd genieten van je woonkamer. Je wilt natuurlijk niet in het donker zitten in de avond. Met led strips kan je leuke kleuren en effecten in huis installeren die leuk zijn voor wanneer er mensen over de vloer komen of als je een hip feest wilt geven voor als je vrienden en vriendinnen.

Wat voor kunst past het beste bij jou?

Het is natuurlijk ook belangrijk om te weten wat voor kunst bij jou en jouw huis passen. Je wilt je woonkamer opfleuren met een mooi schilderij of met een mooi beeld maar je weet niet wat. Kijk naar wat voor meubels je in je huis hebt. Kijk naar wat voor levensstijl je volgt. Vaak kan je daar al uit halen wat voor kunst bij jou past.

Wat is kunst?

Kunst is wat jij vindt dat kunst is. Er zijn zoveel voorwerpen en creaties en iedereen heeft zo zijn of haar eigen mening daarover. Als jij vindt dat dat ene schilderij perfect in jouw woonkamer past moet je hem vooral kopen. Het is tenslotte jouw mening.

#Kunstkring Woerden

Achtergrond informatie over Jillis Achterberg

Jillis is geboren te Woerden, waar hij nog steeds zijn atelier heeft. Hij ontwikkelde zich aldaar vanaf 1965 onder toezicht van  Henk Schippers tot klassiek- en realistisch kunstenaar. Het experimenteren met onderwerp en middelen, als mede ook het bestuderen en laten bekritiseren zijn sterk bepalend voor een  kunstenaar. Een studie aan de academie (Artibus) te Utrecht brengt de kunstenaar de noodzakelijke verdieping naar vaardigheid en beheersing van het “ oude ambacht”. Veel bewondering heeft Jillis voor de technieken van de “ oude meesters”, maar ook voor een aantal hedendaagse Realisten, waaronder Cornelis Le Maire, met soms de verleiding naar het Modernisme. Inspiratie wordt in zijn directe omgeving gevonden, schoonheid is nabij.

#Kunstkring Woerden

      In het bijzonder gaat het hem om de compositie en een samenspel van diepte, kleur,licht en donker, ook wel “Claire Obscure”genoemd. Het uiteindelijke resultaat wordt daarbij sterk bepaald door het glacis van de diverse dunne laagjes olieverf op paneel en doek. Jillis heeft zich  in zijn schildersbestaan vooral toegelegd op olieverfschilderijen. Met name schilderijen in de Rembrandtstijl en “Het Groene Hart“ met zijn oerhollandse luchten, maar sinds hij gepensioneerd is heeft hij ook veel plezier in het schilderen in acryl. Vooral bloemen en fruit hebben op dit moment zijn interesse.