De beste manier om kunst te verhuizen? Dat is het inschakelen van een verhuisbedrijf. Dan weet je zeker dat niet alleen de kunst, maar ook de rest van je spullen op veilige en professionele wijze van A naar B gaan. Zeker met kunst wil je geen risico nemen en dus doe je alleen zaken met de echte professional die bovendien verzekerd is voor de spullen op het moment van verhuizing.

Online vragenformulier

Het inhuren van het verhuisbedrijf dat jouw kunst gaat verhuizen begint met het invullen van het online aanvraagformulier. Het invullen is slechts een kwestie van minuten, maar voor het verhuisbedrijf lang genoeg om een aardig beeld te krijgen van de te verhuizen spullen. Je kunt uiteraard ook gewoon bellen. Vervolgens heb je binnen zes uur een offerte en kun je beslissen of je ja of nee zegt. Je kunt kiezen de verhuizers alleen alles in te laten laden, over te brengen en uit te laten laden. Als je wilt kunnen ook meubels gedemonteerd worden. Dit zou ook al een dag voor de daadwerkelijke verhuizing kunnen.

Meer dan alleen het inladen en uitpakken van dozen

Omdat het verhuisbedrijf wil dat je snel weer helemaal op je plek bent kan er hulp geboden worden door behalve de meubels in je nieuwe huis op de juiste plaats te zetten middels het monteren van meubels en het installeren van apparatuur. Verhuizen is dus (of beter: kan) veel meer zijn dan het inpakken en uitladen van dozen. Bovendien is het inhuren van een verhuisbedrijf het beste wat je kunt doen, want hoewel je uiteraard prima assistentie kunt verenigen lopen verhuizingen die zelfstandig uitgevoerd worden nogal eens uit op ernstige rugklachten. En dat moet je zeker niet willen. Het verhuisbedrijf ontzorgt je en helpt je op weg in je gezellige nieuwe huis.