De game Mindflex is niet alleen maar een leuk speeltje (hoewel het ook echt leuk is!). Het is ook de meest betaalbare manier om de denkkracht van je geest te vergroten.

De meeste mensen, kinderen en volwassenen kennen de ware kracht van hun geest niet. Ze kijken naar SciFi- en fantasiefilms en zouden graag willen dat ze lepels of objecten kunnen buigen, maar ze denken niet dat het ook echt mogelijk is.

Mindflex bewijst, op een leuke, praktische… of liever gezegd psychologische… manier dat iedereen geweldige dingen kan doen met hun gedachten.

Hier zijn drie manieren waarop deze game de geestkracht kan vergroten:

  1. Mindflex is een game dat de hersengolven van de spelers gebruikt om dingen te vergroten of te verkleinen en een luchtstroom te richten, die op zijn beurt een bal door een baan beweegt die de speler opstelt. Om de bal te laten gaan waar jij dat wilt, moet je het vermogen ontwikkelen om je op één ding te concentreren en al het andere te vergeten. Focus is een krachtige vorm van mentale kracht.
  2. Om met de verschillende aspecten van Mindflex te kunnen spelen, moet je al je aandacht naar het heden brengen. De game vergroot je vermogen om in het NU te zijn, wat creatief denken stimuleert. Het helpt ook bij het nemen van beslissingen.
  3. Het beoefenen van de soort concentratie, die nodig is voor Mindflex, verhoogt de activiteit van de frontale kwab, waarvan is aangetoond dat het impulsief gedrag vermindert. Dus Mindflex helpt de gebruiker om meer controle te hebben over het denken en de actie. Kinderen met ADHD hebben enorm veel baat bij het ontwikkelen van dit soort mentale kracht. Dit geldt trouwens ook voor autistische kinderen. Volwassenen kunnen er baat bij hebben – impulsbeheersing helpt bij verslavend gedrag.

Mensen betalen honderden dollars voor biofeedback en besteden ook honderden uren aan meditatie om dezelfde voordelen te krijgen als van de game Mindflex. En voor ongeveer de kosten van een middelmatig etentje voor twee, is het de beste zelfverbetering EN een echt koopje.

De game Mindflex is geschikt voor kinderen van acht jaar en ouder. Kinderen zijn dol op de game omdat het vermogen om iets met hun hoofd te bewegen, voor hen als magisch aanvoelt (ze weten niet eens dat ze hun hersenkracht ook opbouwen terwijl ze het doen).

Als volwassene die veel geld heeft uitgegeven aan zelfontwikkeling, ben ik heel blij dat ik een leuke manier heb gevonden om de kracht van mijn geest te verbeteren. Ik geef deze game aan veel van mijn vrienden en familie dit jaar cadeau voor de feestdagen. Shht. Niet verder vertellen, hè.